Site icon TechInside

2023’ün En iyi çevrimiçi yedekleme hizmetleri

2023-en-iyi-cevrimici-yedekleme-hizmetleri

Bilgisayarınızda depoladığınız tüm dosya ve klasörleri ne zaman bir belanın tehdit edeceğini asla bilemezsiniz. Bu nedenle en iyi çevrimiçi yedekleme hizmetlerinin bir listesini hazırladık.

iDrive Online Cloud Backup – En iyi bulut yedekleme

En ucuz olmasa da yine de uygun fiyatlı ve neredeyse her bilgisayar ve cihaz için yedekleme istemcileri ile birlikte geliyor. Şirket ayrıca tüm cihazlarınızı ve bilgisayarlarınızı senkronize etmek için ek depolama alanı sağlıyor, dosyaların herkesle paylaşılmasına izin veriyor ve yerel bir sürücüye yedekleme özelliğine sahip.

Carbonite Safe – En modern bulut yedekleme


Carbonite Safe, kendi tarzında Backblaze kadar basittir. Tek gerçek fark, Carbonite’ın varsayılan olarak her şeyi yedeklememesidir. Yedeklemeniz gerektiğini düşündüğü verileri seçiyor ve geri kalanını size bırakıyor. Standart konumları (Belgelerim vb.) kullanırsanız verileri seçmekte oldukça başarılıdır, bu nedenle çoğu kullanıcının ek girdi sağlamasına gerek kalmaz.


Livedrive – En gösterişli bulut yedekleme


Çevrimiçi yedeklemeniz için yüksek bir ücret ödemeyi sorun etmiyorsanız, Livedrive zarif kurulumu, minimalist arayüzü ve mükemmel çalışmasıyla yatırımınızı ödüllendirecektir. Ustaca tasarlanmış ve uygulanmış bir ürünü kullanmanın ne kadar güven verici olabileceği konusunda söylenecek bir şey var. Bu özellikle bir çevrimiçi yedekleme hizmeti için geçerlidir. Görev açısından kritik operasyonlar söz konusu olduğunda, hatasız bir deneyim içinizin rahat olmasını sağlar. Kusursuzluğa önem veriyorsanız, Livedrive çevrimiçi yedekleme için mükemmel bir seçimdir.


Backblaze – En uygun fiyatlı bulut yedekleme


Neyi yedeklemek istediğinizden veya nerede olduğundan emin değilseniz ya da tüm bunları çözmeye çalışmanın baskısını yaşamak istemiyorsanız, Backblaze sizin için çevrimiçi yedekleme hizmetidir. Sınırsız depolama alanı sunar ve açıkça hariç tuttuğunuz öğeler dışında her şeyi yedekler.


Sync.com – En iyi ücretsiz bulut yedekleme

Sync.com hem ücretli hem de ücretsiz bir katman hizmeti sunuyor. Ücretsiz katman, 5 GB yedekleme bulut depolama alanı ve premium hizmetlerinde sunulan özelliklerin çoğuyla birlikte geliyor. Sync.com hizmetinin kullanımı kolay ve karşılaştığımız diğer tüm çevrimiçi yedekleme hizmetleri kadar güvenli. Hem çekici ve iyi tasarlanmış bir web arayüzüne hem de Windows, macOS, Android ve iOS için kullanılabilen bir masaüstü uygulamasına sahip. Ayrıca, dosyaları cihazlarınız arasında senkronize etmeyi kolaylaştırır ve hatta dosyaları herhangi bir nedenle değiştirmeden veya ayrı tutmak istemeniz durumunda dosyaları yerel Sync klasörüne aktarmadan yedeklemek için bir Vault seçeneğine sahiptir. 5 GB depolama alanı uzman kullanıcılar ya da işletmeler için yeterli olmayabilir, ancak dosyaları çevrimiçi olarak saklamak ve herhangi bir ödeme yapmak zorunda kalmadan birden fazla cihaz arasında senkronize etmek istiyorsanız, Sync.com mükemmel işlevselliğe sahip güvenilir bir hizmettir. Ayrıca, gerektiğinde daha fazla depolama alanı için her zaman ücretli bir katmana yükseltebilirsiniz.

Exit mobile version