Techinside Google News
Techinside Google News

Samsung Galaxy Z Fold 6’da 200MP ana kamera devrimi!

Teknoloji devi Samsung, katlanabilir telefon pazarında liderliğini sürdürmek için yeni hamlesini hazırlıyor.

Samsung, katlanabilir telefon serisi Galaxy Z Fold‘un yeni modeli Samsung Galaxy Z Fold 6′ tanıtımına yönelik heyecan verici ayrıntılar ortaya çıktı. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre, Samsung’un yeni katlanabilir cihazı Z Fold 6, büyük bir kamera güncellemesi ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 200MP ana kamera ile donatılacağı söylenen cihaz, önceki modellerine göre önemli bir yükseltme sunacak.

Samsung’un önceki modelleri Z Flip 5 ve Z Fold 5’in ardından, şirket şimdi Z Flip 6 ve Samsung Galaxy Z Fold 6′ üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Güvenilir sızıntılara göre, Galaxy Z Fold 6’nın ana kamerası, önceki bilgileri yalanlayarak 200MP çözünürlüğünde bir ISOCELL HP2 sensör ile donatılacak.

- Advertisement -
Samsung Galaxy Z Fold 6'

Ice Universe gibi güvenilir bir ihbarcı önceki günlerde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Z Fold 6’nın selefi ile aynı olan 50MP ana kamera ile geleceğini belirtmişti. Ancak Tech_Rave kullanıcı adına sahip başka bir güvenilir ihbarcı, Z Fold 6’nın daha önce ortaya çıkan prototipine dayanarak 200MP çözünürlüğündeki ISOCELL HP2 sensör ile donatılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan Z Fold 6 prototipi, daha ince bir tasarım ve daha geniş bir profille dikkat çekiyor. Ayrıca, daha önceki sızıntılara göre cihazın gücünü Exynos 2400 yonga setinden alması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6′ bu iddialı özellikleri, katlanabilir telefon teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam eden Samsung’un, kullanıcılara yüksek çözünürlük ve profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunma hedefini vurguluyor. Resmi açıklamaların ardından, Z Fold 6’nın ne gibi özelliklere sahip olacağını daha net bir şekilde öğrenmiş olacağız.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:06:39

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir