Techinside Google News
Techinside Google News

Orbus Software küresel ortak programını başlattı

Dijital dönüşüm için bulut çözümleri sağlayıcısı olan Orbus Software, yeni küresel ortak programını başlattı.

Dijital dönüşüm için bulut çözümleri sağlayıcısı olan Orbus Software, yeni küresel ortak programını başlattı.

Program, iş ortakları için hava koşullarına dayanıklı ve aksamalara uyum sağlayabilen sürdürülebilir dijital süreçler oluşturarak müşterilerinin daha çevik olmalarına yardımcı olan hayati bir kaynak görevi görecek.

2021’in sonunda Orbus Software’in dünya genelinde 50’den fazla ortağı vardı. Programın gelişmiş faydaları ve kaynaklarıyla, iş dönüşümünü destekleyen satıcılar, hizmet kuruluşları, sistem entegratörleri ve teknoloji ortaklarından oluşan topluluğu büyümeye devam edecektir. Kademeli program, finansal hizmetler, ilaçlar ve kamu sektörü dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki müşterilere yardımcı olmak için daha derin ve daha erişilebilir iş ortağı becerileri ve çözümleri sunuyor. İş ortakları, veri yakalamadan raporlamaya ve iç görülere kadar tüm süreci düzene sokarak müşterilerinin daha hızlı sonuçlar elde etmelerini destekleyebilecek.

Orbus Software’in küresel ortaklıklar başkanı Marjorie Martinez konuyla ilgili olarak: “Yeni program, Orbus Software’in önce ortak kültürüne olan bağlılığını yansıtıyor. Amacımız, daha dayanıklı ve sürdürülebilir kuruluşlar oluşturmak için dijital dönüşümü hızlandırmaya yardımcı olmaya kendini adamış çok çeşitli yetenekli ortaklarla anlamlı ilişkiler kurmaktır. İş ortaklarının artık işlerini büyütmek, ürün bilgisi kazanmak ve daha iyi müşteri hizmeti sunmak için kapsamlı bir yolu var” diyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir