Site icon TechInside

Crypto.com CEO’su şikayetlere yanıt verdi

Crypto.com CEOsu şikayet

Crypto.com CEOsu şikayet

Yaklaşık 31 milyon dolarlık saldırı sonrasında Crypto.com CEO’su şikayetlere yanıt verdi. Marszalek, kullanıcılara mail ile bilgi verildiğini belirtti.

Crypto.com CEO’su şikayetler için açıklama yaptı

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, şirketin bir saldırı sonrasında güvenlik ayarlarını değiştirmek zorunda kalmasının ardından hesaplarına tekrar giriş yapma sorunlarıyla ilgili binlerce kullanıcıdan gelen şikayetlere yanıt verdi.

Şirket, 483 kullanıcının hesaplarındaki yetkisiz kripto para çekimlerinden etkilendiğini ve bunun toplam “4.836.26 ETH, 443.93 BTC ve diğer kripto para birimlerinde yaklaşık 66.200 ABD Dolara denk geldiğini açıkladı. Saldırı sırasında, bu değer yaklaşık 31 milyon dolardı.

Crypto.com yaptığı açıklamada, tüm müşteri 2FA belirteçlerini iptal ettiğini ve “tüm müşterilerin yeniden oturum açmasını ve yalnızca yetkili etkinliğin gerçekleşmesini sağlamak için 2FA belirteçlerini kurmasını gerektiren ek güvenlik sıkılaştırma önlemleri eklediğini” söyledi. Ancak o zamandan beri binlerce kişi sosyal medyaya girerek hesaplarına geri dönemediklerinden şikayet etti.

Marszalek, müşterileri Crypto.com’dan gelen e-postalar için gelen kutularını kontrol etmeye çağırdı ve “uygulamaya giriş yapmak için kullanmanız gereken kutuda olan” dedi. Ayrıca Marszalek: “Bulamıyorsanız veya artık erişiminiz yoksa lütfen CS’mize ulaşın. Sizi tekrar doğrulayacağız. Bu vakalarda kullanıcılara tek tek yardımcı oluyoruz, ancak uygulamamızın ölçeği göz önüne alındığında zaman alıyor. Ekibimiz ayrıca UI/UX iyileştirmeleri aracılığıyla bunu özel olarak bir araya getiren yeni bir uygulama sürümü üzerinde çalışıyor” dedi.

Crypto.com, saldırıdan etkilenen kullanıcılara 250.000 dolara kadar geri ödeme yapacağı bir program oluşturdu.

Exit mobile version