Site icon TechInside

Dassault Systèmes, SOLIDWORKS 2016’yı Tanıttı

dasaultDünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan 3DEXPERIENCE şirketi Dassault Systèmes; şirketin başarılı 3D tasarım ve mühendislik uygulamaları portföyünün son sürümü olan SOLIDWORKS 2016’yı duyurdu. SOLIDWORKS 2016, 2,7 milyon kullanıcının ilk konseptten son ürüne kadar yenilik, tasarım, doğrulama, işbirliği yapma ve oluşturma süreçlerini hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirmesine yardım edecek yeni ve geliştirilmiş özellikler sunuyor.

Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu üzerinde çalışan SOLIDWORKS 2016’nın entegre 3D tasarım ortamı, ürün geliştirmenin bütün aşamalarını kapsıyor. Kullanıcılar tarafından talep edilen yeni geliştirmeler arasında herhangi bir yüzeyi düzleştirme, tasarım performansını görselleştirme ve doğrulanmasına yardımcı olma, üretimle daha etkin şekilde iletişim kurma, pazarlama açısından kaliteli görüntüleri daha hızlı şekilde oluşturma ve komutlara daha kolay erişme becerileri bulunuyor. Bu ve geliştirilmiş kullanıcı arabirimini de içeren bunlar gibi yüzlerce diğer yeni özellik sayesinde tasarımcılar ve mühendisler, tasarımlarına yoğunlaşabiliyor, karmaşık sorunları çözebiliyor, paralel tasarım süreçlerini düzene koyabiliyor.

SOLIDWORKS Türkiye Türkiye ve Yunanistan Bölge Satış Müdürü Burak Kuralkan,şunları söyledi: “SOLIDWORKS topluluğu, yüz binlerce parçayla küçük tüketici elektroniklerinden endüstriyel ekipmanlara kadar değişen dikkate değer ürünler yaratıyor ve en yeni teknik trendleri ürünlere entegre ederken ürün formu, işlevi ve yeniliğini geliştiriyor. SOLIDWORKS 2016 geliştirmelerinin yüzde 90’ından fazlası, daha hızlı ve daha kolay çalışma ihtiyacı da dahil olmak üzere doğrudan topluluğumuzun değerli geri bildirimlerinden doğdu. Ürünlerin yeni nesilleri ortaya çıktıkça, gelişmiş SOLIDWORKS özellikleri, milyonlarca tasarım uzmanının, eğitimcinin, öğrencinin ve ‘üretici’nin ürün tasarımı, simülasyon, teknik iletişim ve veri yönetimine daha verimli yenilikler getirmesine yardım ediyor.”

 

İşte SOLIDWORKS 2016 portföyüne eklenen en önemli özellikler, yeni ürünler ve geliştirmelerden bazıları;

Yazılıma değil tasarıma yoğunlaşın

Karmaşık sorunları hızlı çözün

Karmaşık sorunların hızlı çözülmesine yardımcı olma, işlevselliğin görselleştirilmesi ve doğrulanması ve potansiyel hataların gerçekleşmeden önce bulunması için analizi daha verimli hale getirme:

Paralel tasarım sürecini düzene koyun

Mekatronik tasarım, eş zamanlı tasarım ve modern elektrikli/mekanik tasarım ile ekipler, farklı disiplinler, müşteriler ve satıcılar arasında eş zamanlı olarak iletişim kurun, işbirliği yapın ve çalışın:

Exit mobile version