Site icon TechInside

Depremzedelere e-ticaret alanında eğitim ve istihdam desteği!

11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin izleri devam ediyor. Depremzedeler için e-ticaret alanında eğitim ve istihdam desteği sağlayan Ticimax E-ticaret sistemleri depremzedeler için “Deprem seferberliği istihdam desteği ve e-ticaret eğitim programını” başlattı.

Depremzedelere e-ticaret alanında eğitim imkanı

Depremin yaralarını sarabilmek adına binlerce e-ticaret şirketiyle beraber depremzedelere yönelik seferberlik başlattıkları bilgisini veren Ticimax, E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, “Yaptığımız işbirlikleri kapsamında, depremden etkilenen ve aktif iş arayışında bulunan e-ticaret sektör çalışanlarını, personel ihtiyacı olan Ticimax kullanıcısı firmalar ile tanıştırıyoruz. CV’nizi bizimle paylaşmanız halinde, sizi 15 binden fazla e-ticaret firmasının istihdam imkanlarıyla buluşturabiliriz” dedi.

E-ticaret sektörüne giriş yapmak isteyen ve bu konuda bilgi sahibi olmayan depremzedeler için Ticimax Akademi bünyesinde online e-ticaret eğitim programı başlattı. Bu eğitimi tamamlayanlara katılım belgesi vererek, istihdam desteği sunulacaktır.

Ticimax Akademi 5 yıldır her ay; e-ticaret yönetiminden, dijital pazarlamaya, sosyal medya eğitiminden, uygulamalı workshop eğitimlerine kadar e-ticaretin tüm bileşenlerinde eğitimler vermektedir. Ve bu eğitimlerin tümü ücretsiz olup herkesin katılımına açıktır.

Ticimax Akademi bu zamana kadar çeşitli üniversitelerle yaptığı işbirlikleri ile de e-ticaret uzmanlığı sertifika eğitimleri ile de sektöre hem eğitim hem istihdam konusunda katkı sağlamıştır.

Exit mobile version