Site icon TechInside

E-ticaret Sohbetleri konuklarıyla dikkat çekiyor

E-ticaret Çağı Dergisi tarafından düzenlenen E-ticaret Sohbetleri serisinin üçüncü etkinliğinde e-ticaret ve perakende sektörlerinden profesyoneller yeniden bir araya gelecek.

23 Kasım 2017 tarihinde Dome İstanbul’da gerçekleşecek olan E-ticaret Sohbetleri’nde LC Waikiki E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz ve Tekzen E-ticaret Müdürü Celal Bal konuşmacı olarak yer alacak.

Fiziksel​ ​mağazacılıktan​ ​elektronik​ ​ticarete​ ​yeni​ ​nesil​ ​perakendecilik

ABD’de tekstil alanında 10 yıllık bir deneyime sahip olduktan sonra Türkiye’ye dönen LC Waikiki E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, E-ticaret Sohbetleri katılımcıları ile teknolojik yenilikler doğrultusunda çeşitlenen tüketici eğilimleri ve dijital dönüşüm alanındaki bilgi ve düşüncelerini paylaşacak.

Yapı malzemeleri dikeyinde hizmet veren Tekzen’in E-ticaret Müdürü Celal Bal ise online ve offline kanalların bütünleşik kullanımı hakkında tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaracak. Saat 16:00’da başlayacak ve 1 saat sürecek olan etkinliğin moderasyonunu E-ticaret Çağı Yayın Yönetmeni Ümit Öncel sağlayacak. E-ticaret ile ilgili önemli bilgilerin paylaşılacağı bu etkinliğe katılan herkese 3 ay süreli E-ticaret Çağı dergisi aboneliği hediye edilecek.

E-ticaret Sohbetleri’ne ücretsiz olarak katılmak için buradan kayıt oluşturabilir, canlı yayın üzerinden izlemek için ise E-ticaret Çağı’nın YouTube kanalını takip edebilirsiniz. Her ayın 2. ve 4. haftasında olmak üzere ayda iki kez gerçekleştirilecek olan E-ticaret Sohbetleri’ni etkinlikler gerçekleştirildikten sonra YouTube kanalı aracılığıyla online olarak da izleyebilirsiniz.

Exit mobile version