Site icon TechInside

Emarsys, Vector Capital’dan 33 milyon dolarlık yatırım aldı.

emarsysDünyanın önde gelen eposta, kişisel ürün tavsiye, sosyal ve mobil pazarlama çözüm sağlayıcılarından Emarsys, lanse ettiği B2C Marketing Cloud platformuyla San Francisco merkezli Vector Capital firmasından 33 milyon dolarlık sermaye yatırımı aldı. Emarsys, finansmanı ABD ve Latin Amerika pazarlarındaki hızlı büyümesini desteklemek, ürün inovasyonlarına yatırım yapmak, satış ve pazarlama ekiplerini genişletmek için kullanacak ve finansman sayesinde yoğun talebe yanıt olarak şirketin ABD’deki ilk ofislerini açacak.

Finansmanla ilgili bilgi veren Emarsys Kurucusu ve CEO’su Hagai Hartmann: “Vector Capital ile yatırım ortaklığımızdan büyük mutluluk duyuyor, ABD ve Latin Amerika pazarlarındaki genişlememizi desteklemek üzere bilgi birikimlerinden ve kaynaklarından en avantajlı şekilde yararlanacağımızı umuyoruz. Özellikle B2C ticaret için sıfırdan geliştirilen, tüm uygulamaların birlikte çalıştığı ve iletişim kurduğu tek Marketing Cloud bizimki. Bir B2C şirketinin pazarlama kaynaklarının büyük kısmı hali hazırda yeni müşteri kazanmaya harcanırken, mevcut müşterileri korumaya, memnun etmeye ve geliri maksimize etmeye yeterince yatırım yapılmıyor. Biz bu dinamiği değiştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

B2C pazarlama profesyonellerinin karşılaştığı özgün zorlukları ele almak için tasarlanan ve amaca yönelik olarak geliştirilen Emarsys platformu; müşteri verileri, kişiselleştirme, öngörülebilir tavsiyeler ve her kanalda pazarlama gibi özellikleri masaüstü, mobil ve sosyal kanallar için ölçekleyerek tek bir bulut platformda entegre ediyor. Makine öğrenmesini ve veri bilimini kombine eden bu platform, tüketici davranışlarıyla ilgili ham verileri müşteri kimliğini daha iyi anlamayı sağlayan bilgilere dönüştürerek ileri düzeyde kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri ve yolculukları yaratıyor. Emarsys platformunu kullanan pazarlama profesyonelleri de ciddi anlamda daha uzun ömürlü ve daha karlı müşteri ilişkileriyle ödüllendiriliyor.

Exit mobile version