Site icon TechInside

EVAM ve Gram Games’ten global atak

Girişimcilere maddi ve manevi sermayeyi bir arada sunmayı hedefleyerek Etkin Girişimcileri destekleyen Endeavor, 64. Uluslararası Seçim Paneli’ni Madrid’de düzenledi. Organizasyona panelist olarak Endeavor Türkiye Mentoru Ünlü & Co PE Kerem Göktan ve uluslararası iş dünyasına yön veren önemli fikir liderleri katıldı.

25-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenenen Uluslararası Seçim Paneli için 21 ülkeden 36 girişimci şirket ve 36 panelist yerlerini aldı. Etkinlikte Türkiye’den EVAM ve Gram Games şirketlerine, Endeavor Girişimci Şirketi ünvanı verildi. Bu iki girişim, bugüne kadar Endeavor Derneği ağına dahil olan 54 şirket arasına katılarak global rekabette güç kazanmış oldu.

Seçilen iki girişimden biri olan EVAM, profesyonel iş dünyasında önemi giderek artan gerçek zamanlı, büyük ve hızlı veri analitiği alanında şirketlerin ihtiyaç duyduğu desteği sunuyor. Can Alhas tarafından 2010 yılında kurulan EVAM, başta finans olmak üzere telekomünikasyon, e-ticaret ve perakende sektörlerine yönelik olmak üzere, firmaların müşteri davranışlarını hızlı bir şekilde aksiyona dönüştürebilecekleri bir pltform sunuyor.

Seçilen ikinci şirket olan Gram Games global oyun sektöründe adını her geçen gün daha fazla duyuruyor. 2012 yılında beş arkadaş tarafından kurulan şirketin kullanıcı sayısı 50 milyonu geçmiş durumda. Oyunlarının dünya üzerindeki her telefonda yüklü olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gram Games’in halihazırda 35 kişilik bir ekibi bulunuyor.

Exit mobile version