Site icon TechInside

Experteam 2015’te ‘Yönetilen Hizmetler’le büyüyecek

Experteam CEO’su Özgür Dönmez

2014 yılının Yönetilen Hizmetler alanında yatırım yılı olduğunu vurgulayan  Experteam CEO’su Özgür Dönmez, “2015 yılı, şirketimiz için farklılaşma ve yönetilen hizmetlerde atılım yapma yılı olacak. Doğru müşteri yönetimi ve memnuniyetine odaklanarak müşterilerimizin teknolojiyi daha verimli ve hızlı şekilde kullanmalarını sağlayacağız” dedi.

Son yıllarda teknoloji hizmetleri yelpazesini hızla genişlettiklerini belirten Dönmez “Müşteri memnuniyeti ile doğru ve kaliteli çözümü sağlayacak bir şirket olma hedefiyle yola çıktık. Yönetilen Hizmetler, stratejik önceliklerimizden biri. Yönetilen Hizmetleri, Türkiye’de çok ihtiyaç duyulan ve firmalara katma değer sağlayan bir alan olarak düşünüyoruz. Bu hizmetle firmalar ihtiyacı olan hizmetleri, ihtiyacı olduğu anda ve ihtiyacı olduğu kadar elde edebiliyor. Yurt dışında da bu konuda yetkinliğimizi göstermek istiyoruz. Amacımız 2015 yılında yönetilen hizmetlerin ciromuzdaki payını, 2014’e göre yüzde 80 büyütmek” diye konuştu.

Stratejik ortak almak adına görüşmeler yaptıklarını açıklayan Özgür Dönmez, “Experteam hızla büyüyor, biz de hızlı büyümemize ve tüm dünyaya yayılmamıza fayda sağlayacak, şirkete katabileceği değerlerden emin olduğumuz teklifleri değerlendireceğiz” diye konuştu.

2015 yılı hedeflerinden birinin de yurt dışına açılmak olduğunu ifade eden Özgür Dönmez şunları söyledi: “Şu anda Avrupa ve ABD’de iş yapıyoruz ve Türkiye’nin en büyük 9. hizmet ihracatçısıyız.  Experteam, 2014 yılında cirosunun yüzde 20’sini yurtdışından sağladı, 2015’te ise bu oranın yüzde 30 olmasını hedefliyoruz. Önceliğimiz ise EMEA bölgesi. Avrupa’da zaten iş yapıyoruz. Özellikle Ortadoğu pazarından pay almak istiyoruz. Orada birçok proje fırsatları bulunuyor, bu pazarla ilgili bir yapılanmaya gitmek istiyoruz. Bu yıl orada iş geliştirme yönünde adımlar atacağız. Türk Cumhuriyetler de fırsatlar sunuyor. Bu bölgede ise telko ve finans sektörü odaklı ilerlemeyi tercih ediyoruz.”

Özgür Dönmez,  Türkiye’de yeni özelleşen elektrik dağıtım ve perakende alanlarında şirketlerin dünya standardına gelmek için BT çözümlerine çok ihtiyacı olduğunu söyledi. Enerji şirketlerinin tüm BT gereksinimlerini karşılayacak yapı oluşturmak için kayda değer bir yatırım yaptıklarını dile getiren Dönmez, “Özel bir ekip oluşturduk. Bu ekiple birlikte 2015 yılında enerji sektöründe adından övgüyle söz edilen hizmet şirketi olmak, şu anda en önemli gündem maddemiz” dedi.

 

Exit mobile version