Site icon TechInside

Fütüristik elektrikli motosiklet satış çıkacak çıkacak

Fütüristik elektrikli motosiklet

Fütüristik elektrikli motosiklet

Curtiss Hades isimli fütüristik elektrikli motosiklet, tanıtımın ardından büyük bir ilgi toplamıştı. Yeni iddialara göre bu motosiklet prototip olmanın ötesine geçerek satışa çıkacak.

Fütüristik elektrikli motosiklet: Curtiss Hades

Hızlı bir şekilde büyüyen elektrikli motosiklet piyasası, artık fütüristik tasarımların da odak noktası oluyor. Yaz aylarında tanıtılan Curtiss Hades isimli fütüristik modeli, hem tasarımı hem teknik özellikleriyle büyük bir beğeni toplamıştı.

Ortaya çıkan son bilgilere göre Curtiss Hades, prototip bir tasarımın ötesine geçerek satışa çıkabilir. Kış aylarında üretim hattına girmesi beklenen motosiklet alüminyum, karbon fiber ve titanyum malzemelerden oluşan bir gövdeye sahip olacak.

16.8 kWh bataryası bulunan motosiklet, 217 beygir gücüyle yüksek bir performans sergileyecek. 200 Nmtorka sahip olacak motosiklet, hem şehiriçi hem de şehirlerarası ulaşımda kullanılabilecek potansiyele sahip.

Curtiss Hades’in satış fiyatının ise 75 bin dolar olabileceği konuşuluyor. Bu fiyata ise sıfır Tesla Model 3 alınabiliyor.

Exit mobile version