Site icon TechInside

HPE Aruba, yeni partner programını duyurdu

 

18 ay önce HPE’ın bir parçası olan HPE Aruba, iş ortaklarının gelişen kurumsal mobilite pazarından yararlanmalarını sağlamak ve eski Aruba ile HP Enterprise Networking kanal programlarını tek bir yapıda birleştirmek adına Partner Ready for Networking programını tanıttı.

Her iki eski programın en iyi unsurlarını koruyan program, artık ağa odaklanıyor ve iş ortaklarına öngörülebilir kârlılık, iş yapma kolaylığı ve mobil ağın avantajlarını vadediyor.

Partner Ready for Networking neler sunuyor?

Partner Ready for Networking, üç katmanlı bir üyelik yapısını içeriyor: Platin, Altın ve Gümüş.

Bunların yanı sıra var olan programlardan, kademeli üyelik indirimleri, başarılan uzmanlık alanları için teşvikler ve düşük anlaşma boyutları ile avantajlı kayıt kolaylığı gibi hem satıcı iş ortakları hem de yöneticileri için kazançlı olacak olan bir çok özellik de programa dahil oluyor.

1 Kasım’da başlayan 2017 Mali Yılı için, eski Aruba PartnerEdge ve HPE Partner Ready programlarında kazanılan üyelik katman seviyesi korunuyor.  Bir başka deyişle, 2016 Mali Yılında PartnerEdge veya Partner Ready’de Platin statüsü kazanan iş ortakları, 2017 Mali Yılında Partner Ready for Networking’de de Platin üye olarak kabul edilecekler.

Şeffaf ve basit yapı

Her zaman açık ve detaylı olarak açıklanan gereksinimlere sahip Partner Ready for Networking programında, iş ortakları herhangi bir sürprizle karşılaşmıyor ve önünde ne olduğunu her zaman açıkça biliyor.

HPE Aruba, bütün ağ ürünü yeniliklerine ve araçlarına kolaylıkla erişilebilmesi adına, Partner Ready portalında özel bir Partner Ready for Networking sitesi oluşturdu. Bu web sitesi, iş ortaklarına HPE’nin birleşik portal ortamında sorunsuzca dolaşabilmeleri için Single-Sign-ON (SSO) özelliği de sunuyor.

Exit mobile version