Site icon TechInside

HTC kripto para cihazı geliştirdi

HTC kripto para

HTC kripto para

Kripto para sektöründe yaşanan büyümeyle, kripto para cihazları sayısında da artış yaşanıyor. HTC kripto para cihazı ile bu sektöre yeni bir soluk getirecek.

HTC kripto para cihazı: Exodus 5G Hub

Telefon sektöründe yaşadığı düşüşle yenilikçi sektörlere yönelen HTC, özellikle kripto para sektörü için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Exodus 1 isimli bir cihaz tanıtan HTC, bu kez Exodus 5G Hub isimli yeni modelini duyurdu.

Android 9 işletim sistemine sahip olan Exodus 5G Hub, Qualcomm Snapdragon 855 işemci kullanıyor. 4G/5G destekli olan, Wi-Fi servislerini kullanan Exodus 5G Hub 2,5 GHz ve 3,5 GHz versiyonlarıyla kullanıcı ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Exodus 5G Hub, blockchain desteği sayesinde kripto para kullanıcıları ve madencilerinin işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabilmelerini sağlıyor.

HTC tarafından yapılan açıklamada, bulut sunucularının sizi doğrulaması yerine siz bu sunucuları doğruluyorsunuz ifadeleri kullanıldı.

Cihazın 2020 yılı ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Ayrıca ABD merkezli operatör şirketi Sprint’in cihaz için 600 dolarlık fiyat belirlediği vurgulandı.

Exit mobile version