Site icon TechInside

IDF 2015’te geleceğe yön verecek teknolojiler

Fingers_Curie_Blue+%282%29Intel CEOsu Brian Krzanich, açılışta yaptığı konuşmada bilgisayarlarda artan kişiselleşmeyi destekleyecek yeni ürünlere, araçlara ve programlara dikkat çekerek geliştiriciler için yeni imkanlar sunan trendleri açıkladı.

Teknoloji bizim birer uzantımız haline gelecek

Krzanich, bilgi işlemin giderek daha da kişiselleştiğini ve neredeyse yaşamın tüm alanlarını zenginleştirdiğini belirterek, “Bilgisayarlar masalarımızda, çantalarımızda, kıyafetlerimizde, evlerimizde ve vücutlarımızda. Onlar yalnızca daha akıllı ve internete bağlı olmakla kalmayıp algılama özellikleri kazanarak bizim birer uzantımız haline geliyor” dedi.

Ekinlikte daha çok cihaza ve uygulamaya derin algılama kazandıracak, Intel RealSense teknolojisiyle ilgili güncellemelerle birlikte Nesnelerin İnterneti (IoT) konusunda güvenlik sağlayacak yeni işbirlikleri ve kişiselleşmiş giyilebilir bilgisayar dünyası için Intel Curie modülü için güncellemeler duyurulurken “Amerika’nın En Büyük Kaşifleri” adlı yeni bir yarışma programı tanıtıldı. Bu program United Artists Media Grup Başkanı Mark Burnett prodüktörlüğünde gerçekleştiriliyor ve Turner Broadcasting’in öncü ağları ve özellikleriyle sunuluyor.

Intel her yıl IDF’de, muhteşem deneyimler yaşatan geliştiricilerle ve ürün yaratıcıları, sistem mühendisleri, film oluşturucuları, oyuncak ve cihaz güçlendiricilerinden oluşan partnerleriyle teknoloji inovasyonunun geleceğine dair vizyonunu paylaşıyor. Bu yıl gerçekleştirilen forumda duyurulanlardan öne çıkanlar şöyle sıralanıyor.

IDF 2015’te öne çıkanlar:

Exit mobile version