Site icon TechInside

Intel Saffron AI programını başlattı

Saffron AI

Intel üretim ve havacılık için Saffron AI paketini başlattı. Saffron AI ile işletmelerin ürün kalitesini iyileştirmeleri ve tedarik zincirlerini optimize etmeleri sağlanacak.

Saffron AI paketi ile yüksek verim

Intel, üretim ve havacılık endüstrilerindeki işletmelerin ürün kalitesini artırıp tedarik zincirlerini optimize etmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Intel bunun için yapay zeka platformunun yeni bir versiyonunu hayata geçirdi.

Platform, Intel’in 2015’te satın aldığı ve nesnelerin interneti, büyük veri ve güvenlik çalışmalarına odaklanıyor. Intel, yeni yazılım paketinin Saffron’un ilişkisel hafıza öğrenimini ile birlikte gizli kalıpları, eğilimleri ve benzerlikleri bulmak için yapay zeka kullandığını söyledi. Intel’e göre, sistem kuruluşlara, çözümleme, ürün kalitesinde artış, daha iyi bakım planlaması ve tedarik zinciri optimizasyonu için daha hızlı bir süreç sunacak.

Yapay zeka teknolojilerinin iş süreçlerinde kullanımı verimlilik artışı sağlayarak, özellikle rutin işlemlerin daha kısa sürede yapılabilmesini sağlıyor. Sorunun çözümünü belirli işlem sıralarına koyarak daha hızlı müdahaleyi mümkün hale getiriyor.

Exit mobile version