Site icon TechInside

LinkedIn’de e-scooter sektörü iş ilanları artıyor

e-scooter sektörü

e-scooter sektörü

Ulaşımı kolay ve pratik hale getiren e-scooter sektörü hızlı bir şekilde büyüyor. LinkedIn’de e-scooter sektörü iş ilanları artıyor.

E-scooter sektörü iş ilanları

Paylaşımlı araçlarla ulaşım, kullanıcılara birçok kolaylık sağlamasının yanı sıra maddi yönden de daha uygun oluyor. Bu fırsatlarla e-scooter sektörü hızlı bir dönüşüm yaşıyor.

Küresel olarak e-scooter sektörüne yönelik iş ilanlarında artış yaşanıyor. Özellikle de LinkedIn’de yayınlanan ilanlar, Londra ve New York’ta bu sektörde fırsatlar olduğunu gösteriyor. İş ilanlarına göre Lime ve Dott’un Londra’da lansmana; Lime, Superpedestrian ve Spin ise New York lansmanına hazırlanıyor.

Londra Ulaşım Departmanı ve NYC Şehir Konseyi, şehir sakinleri sosyal olarak mesafeli seyahat modları ararken, 2020 yazında kendi e-scooter pilot çalışmalarını devreye aldı.

Dott, Lime ve Tier’ı isei pilot çalışmalarının ardından Lonra’da onay alması bekleniyor. Bu şirketlerin LinkedIn sayfalarında Londra bölgesi için iş ilanı yayınladıkları görülüyor. Yaklaşık 1 ay önce, Lime, Londra merkezli bir operasyon müdürü rolü de atadı ve bunun için hala işe alım yapıyor.

Exit mobile version