Site icon TechInside

Otomobil gösterge panelleri için dev ortaklık

Otomobil gösterge panelleri

Otomobil gösterge panelleri

Unity ve Here şirketleri otomobil gösterge panelleri için dev ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla evrensel bir teknoloji geliştirilecek.

Otomobil gösterge panelleri için yeni standart

Otomobiller artık sahip oldukları motor güçlerinden daha çok, kullanıcılara sunduğu teknolojilerle ön plana çıkıyor. Özellikle de araç içi bilgi sistemleri, bu konuda kritik öneme sahip.

Oyun motoru Unity ile Here bu konuda önemli bir ortaklığa imza attı. İkilinin geliştireceği bilgi eğlence sistemiyle kullanıcı dostu bir deneyim sunulması planlanıyor. Ölçeklenebilir özellikteki platformla, her kullanıcı için özelleştirme imkanı da sunulacak. Böylelikle grafik öğelerinin görünümü çok daha özel bir hale getirilebilecek.

Çeşitli menüler, sanal düğmeler ve kadranların yer alacağı arayüzde, kullanıcılar sürükle bırak yaparak istedikleri değişiklikleri yapabilecek. Bununla birlikte geliştirilecek olan yazılım, farklı ekranlarda aynı deneyimi sunacak.

Platformun tam olarak ne zaman hazır olacağı ve kullanıcılara ne zaman sunulacağı konusunda ise halen soru işaretleri yer alıyor.

Exit mobile version