Site icon TechInside

Performansınızı Artıracak En İyi 5 Ürün!

ofis

Yaratıcılık ve verimlilik söz konusu olduğunda, hiç şüphesiz doğru ofis ürünlerini tercih etmek ve kullanmak büyük önem taşıyor.

Hız, kullanılabilirlik ve işlevsellik üçlüsünü bir arada sunan ürünler, ofis çalışmalarını bir üst noktaya çıkarabilmek için en iyi maddelerden…

Bu bağlamda, işte yaratıcılığınızı ve verimliliğinizi artırmaya yönelik hazırlanan en iyi 5 ofis ürünü!

MacBook veya Dell XPS

Günümüzde artık söz konusu sektör ne olursa olsun, mutlak suretle bir bilgisayar kullanmak gerekiyor. Tüm iş akışının ve projelerin bilgisayar üzerinden aktığı söz önünde bulundurulursa, yarı yolda bırakmayacak bir ürün edinmek, altın adımlardan.

Bu noktada, hem işlevsellik hem de taşınabilirliği ile, iki önemli aday bulunuyor. İşletim sistemi baz alınarak düşünüldüğünde, bir Mac OS veya Windows sistemini en iyi sunan MacBook ve Dell XPS 13; taşınabilirliği, performansı ve güncel yenilikleri bir araya getirebiliyor.

Özellikle fansız yapısı ve yüksek çözünürlüğü ile MacBook, taşınabilirlik odaklı arayışlara en iyi cevap veren ürünlerden… Keza Dell XPS 13 ise, Windows kanadının aynı temellerini üstlenen tepe ürünleri arasında yer alıyor.

HP Color Laserjet Pro M452dw veya Epson Expression Premium XP-830

Söz konusu olan ofis ise, akla ilk gelen bir diğer ürün, hiç şüphesiz yazıcılar oluyor. Her ne kadar, çevrimiçi iletişim ile kağıt tüketimleri en aza indirgenmiş olsa da, özellikle kurumsal odaklı yazışmalar, hala fiziki iletişim ile gerçekleşiyor.

Bu konuda da, alanlarının en iyisi olabilecek düzeyle, iki farklı alternatif bulunuyor. HP Color Laserjet Pro M452dw, dakikada 28 sayfa çıktı verme yeteneği ile, orta ölçekli işletmelere yönelik performans arayışlarına cevap veriyor. Lazer baskı ile, kartuş maliyetini tonerler ile ciddi anlamda düşüren HP Color Laserjet Pro M452dw, renkli ve çoklu cihaz desteği ile, mobiliteyi de en üst seviyede tutabiliyor.

Rakibine kıyasla Epson Expression Premium XP-830, dakikada 14 baskı ile hızdan feragat ediyorken, yüksek kaliteli renkli çıktı verme yeteneği ile ön plana çıkmayı amaçlıyor.

Yine bu noktada, ofis ihtiyaçlarına göre doğru tercihler yapmakta fayda var.

Viewsonic VG2437Smc Full HD LED Monitör

Taşınabilir bilgisayar kullanan çalışanların en büyük eksiği, ofis çalışmalarında bulamayacakları geniş çalışma alanları oluyor. Dolayısıyla ofis ortamında, taşınabilir bilgisayar ile kullanılacak bir monitör, çalışma alanını en üst seviyeye çıkaracaktır.

Hem tasarımcılar hem de yazılımcılar için odaklı olan Viewsonic VG2437Smc, doğruluk oranı yüksek renkler ve parlak görüntüler sunabiliyor. Çalışma zamanının büyük çoğunluğunun bilgisayar ekranı karşısında geçirildiği göz önünde bulundurulduğunda, hiç şüphesiz gözleri yormayan ve keyifli çalışma süreleri sunun bir monitörün önemi belirginleşecektir.

Netgear Nighthawk WiFi Range Extender EX7000

İş, eğlence ve iletişim ağının kalbi haline gelen internet, özellikle ofisler için can alıcı bir noktada yer alıyor. Zira, modem kaynaklı oluşabilecek internet bağlantı kesintileri, bütün iş akışını aksatabiliyor.

Bu noktada, kurumsal odaklı hazırlanmış Netgear Nighthawk WiFi Range Extender EX7000 ürünü, 3 antenli gelişmiş sinyal yayma yeteneği ile, hem uzun menzilli kapsama hem de ciddi kararlılık sunan bağlantılara imkan tanıyabiliyor.

Mi Power Bank 10,400 mAh

Şimdiye kadar hep, enerji ihtiyacı duyan ürünlerden söz ettik. Ancak mobilitenin ve dolayısıyla iletimişimin her daim aktif olması gerektiği düşünüldüğünde, her daim enerji sağlayacak ürünlere ihtiyaç olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor.

Özellikle mobil cihazların, gün içerisinde ki enerji ihtiyaçlarına anında cevap verebilecek Xiaomi karkasının Mi Power Bank 10,400 mAh modeli, 10,400 mAh enerji depolama kapasitesi ile, uzun vadeli kullanım imkanı sunuyor.

Özellikle mail iletişimlerinin her ortamda sağlanması gerektiği düşünüldüğünde, iş dünyası için taşınabilir bir şarj istasyonu, olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

 

Exit mobile version