Site icon TechInside

Starship kampüs içi yemek dağıtımını genişletiyor

kampüs içi yemek dağıtımı

kampüs içi yemek dağıtımı

Starship Technologies, robot yemek dağıtım hizmetini Charlotte’taki Kuzey Karolina Üniversitesi’ne sunacağını duyurdu.

Genişletme kapsamında, Starship’in sıfır emisyonlu dağıtım robotlarından 30’u kampüs genelinde çalışacak ve aralarında Wendy’s, Bojangles ve Shake Smart’ın da bulunduğu bir dizi yerel restoran ve kafeden teslimat yapacak.

Starship Technologies iş geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Neider: “Robot teslimatlarımızı Kuzey Carolina’daki başka bir kampüse getirmekten mutluluk duyuyoruz. Eyaletin en büyük şehrinde olmamıza rağmen öğrencilerin yiyecek almak için zaman ayırması her zaman uygun olmuyor. Bu nedenle talep üzerine dağıtım robotlarımız bir çözüm sunabilir. Bu, onlara ders çalışmak veya mola vermek için daha fazla zaman tanırken aynı zamanda bu çok aranan teknolojiyle etkileşim kurmalarını sağlıyor” dedi.

Şirketin otonom, gezici dağıtım robotları filosu, Muncie, Indiana’daki Ball State Üniversitesi ve Missouri Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Notre Dame Üniversitesi, Baylor Üniversitesi ve Doğu Karolina Üniversitesi dahil olmak üzere birçok kampüste başarıyla konuşlandırıldı.

Exit mobile version