Site icon TechInside

Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı

new-universitiesBoğaziçi Üniversitesi Prof. Gülay Barbarosoğlu’nun açılışını yapacağı konferansta, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açılış konuşmasını yapacak.

Üniversitelerde Fikri Mülkiyetlerin Yönetimi Uluslararası Konferansı’nın, başkanlığınıBoğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ayşegül Toker’in yapacağı açılış paneline ise, TÜSİAD Murat Peksavaş, Borsa İstanbul CEO’su Tuncay Dinç ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi katılıyor.

Uluslararası, Bölgesel ve Ulusal Düzeyde Akademik Fikri Mülkiyeti (FM) Ticarileştirmek Üzere Kamu Kurumlarının Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Uluslararası, Bölgesel ve Ulusal Stratejileri konulu panel ile sürecek konferansta “En İyi Uygulama” konu başlığı altında da 3 panel daha gerçekleştirilecek. Uygulama örnekleri “Avrupa Yatırım Fonu (AYB) – Başarılı Teknoloji Transferini Hızlandırıcı Fonlarda Fikri Mülkiyet Hakları”, “Finans Sektöründe Fikri Mülkiyet Hakları” Borsa İstanbul ve “GE Ventures Fikri Mülkiyet Hakları” konu başlıklarındaki panellerde değerlendirilecek.

Exit mobile version