Techinside Google News
Techinside Google News

Facebook Teklifler Ürününü Güncelledi

Facebook, işletmelerin indirim kuponu sunmalarını ve promosyon yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla Teklifler (Offers) ürününü güncellediğini duyurdu.

Facebook, işletmelerin insanlara mobil cihazları üzerinden ulaşarak indirim kuponu sunmalarını ve promosyon yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla Teklifler (Offers) ürününü güncellediğini duyurdu.

Mobil alışverişin ve sosyal medya kullanımının artık genel nüfus içerisinde yaygınlaştığı günümüzde Facebook, doğrudan haber akışının içerisine e-ticaret tekliflerini entegre ediyor. Reklam verenler, promosyon veya kupon tekliflerinin ne kadar süreceğini, kimlerin göreceğini, teklifi nerede ve nasıl kullanabileceklerini belirliyorlar. Facebook yeni güncellemesi ile teklifi alan kullanıcıların bunu Facebook üzerinden bunun takibini yapmalarını, herhangi bir cihazdan veya mağazadan kullanabilmelerini sağlıyor.

- Advertisement -

Mobil kullanıcıların, gerçekten ihtiyaç duydukları bir ürün ile karşılaştıklarında mobil cihazlarından hemen alışveriş yaptıkları bilinen bir gerçek. Facebook, başka sitelerin rakip olamadığı kadar geniş ve derinlemesine analiz içeren kullanıcı veritabanı ile, pazarlamacıların ve reklam verenlerin hizmet ve ürünlerini, gerçekten ihtiyacı olabilecek insanlara ulaştırmalarını sağlıyor. Teklifler ile gelen esas yenilik, reklam verenlere değil kullanıcılar için düşünülmüş. Yenia rayüz ve işlev güncellemeleri ile kullanıcılar artık teklifleri daha kolay takip edebiliyor.

Facebook Tekliflere yapılan yenilikler şöyle:
• Kupon kodları: Reklam verenler, teklif için talepte bulunanlara yönelik, özel kupon kodları oluşturabilecekler
• Sık kullanılanlar: İnsanlar, masaüstü ve mobil üzerinden kolaylıkla teklif için talepte bulunabilecek ve ilgili teklif, otomatik olarak sık kullanılanlar çubuğuna kaydedilecek
• Bildirimler: İnsanlar, kaydettikleri tekliflerle ilgili bildirimleri tüm cihazları üzerinden alabilecekler (süresi dolmak üzere olan tekliflerin bildirimi, vb. gibi)
• Tekliflerin online kullanımı: İnsanlar, online siparişlerini tamamlarken kodu kopyalayıp yapıştırarak, veya mağaza alışverişlerinde mobil cihazları üzerinden kupon koduna ulaşarak teklif kodlarını kullanabilecek

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir