Techinside Google News
Techinside Google News

2018 Dünya Kupası için Messi’li Pepsi reklamı

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası için önemli reklam çalışmaları yapılmaya başlandı. Dünya Kupası’nın önemli sponsorlarından Pepsi, 2018 Dünya Kupası için eğlenceli bir reklam yayınladı.

https://youtu.be/R4vg6AKi6bs

- Advertisement -

2018 Dünya Kupası için Messi’li Pepsi reklamı

Haziran ayının ortasında, Rusya’nın ev sahipliğini yapacağı 2018 Dünya Kupası için aralarında Messi, Marcelo, Toni Kroos, Dele Alli ve en iyi kadın futbolculardan biri olan Carli Lloyed gibi isimlerin yer aldığı bir reklam videosu yayınlandı.

Dünyanın en zengin insanları!

60 saniyelik olan reklam videosu oldukça eğlenceli görünüyor. Adı geçen dünya yıldızları, üzerinde Pepsi renklerini taşıyan toplar ile sokağın ortasında top oynamaya başlıyor ve patlayan telefonlardan boyalar saçılıyor. Pepsi’nin “Love it. Live It. Football” sloganı ile yayınladığı reklam videosu kısa sürede büyük ilgi gördü. 

Bu reklam çalışmasının sosyal medya ayağında ise #LoveItLiveIt etiketi ile paylaşımlar ve güncellemeler gerçekleştirilecek. Yayınlanan bu reklam ise 2004 yılında yayınlanan Brezilya – Portekiz milli takımlarının yer aldığı efsanevi reklam videosunu hatırlattı. Hatırlamayanlar veya tekrar izlemek isteyenler için bu reklam filmini de paylaşıyoruz. 

 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir