Techinside Google News
Techinside Google News

2023 için izlenecek veri merkezi ağ oluşturma trendleri

Hibrit ve çoklu bulut girişimleri, 2023'te kurumsal BT'yi şekillendirmeye devam edecek ve veri merkezi ağı üzerindeki etkisi, güvenlik, yönetim ve operasyonlar dahil olmak üzere kilit alanlarda hissedilecek.

Hibrit ve çoklu bulut girişimleri, 2023’te kurumsal BT’yi şekillendirmeye devam edecek ve veri merkezi ağı üzerindeki etkisi, güvenlik, yönetim ve operasyonlar dahil olmak üzere kilit alanlarda hissedilecek. Ağ ekipleri SD-WAN ve SASE gibi teknolojilere yatırım yapıyor , otomasyon girişimlerini genişletiyor ve daha fazla iş yükü ve uygulama bulut ortamlarını kapsadıkça beceri geliştirmeye odaklanıyor.

CIMI Corp. başkanı Tom Nolle: “Veri merkezlerindeki en önemli temel eğilim, mevcut işlem işleme ve veritabanı etkinliklerini kullanıcı arabirimi için bulutta barındırılan bir ön uç öğesiyle birleştiren hibrit bulut modelinin zamanla hakim olacak model olduğunun kabul edilmesidir. Buna, bu uygulamaların daha fazla bileşenleştirilmesi, daha büyük miktarda yatay trafik ve güvenlik yönetimi için daha büyük bir ihtiyaç da dahil” diyor.

Cisco’nun bulut ağ grubu ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı Thomas Scheibe, hibrit girişimler ilerledikçe, kuruluşların hangi iş yüklerinin genel bir buluta taşınabileceği ve hangilerinin şirket içine geri taşınması gerektiğine ilişkin yeni yönergeler oluşturduğunu söylüyor.

Scheibe, ” Daha fazla kuruluş bulut sağlayıcılarının artan faturalarıyla boğuşurken, BT ve kurumsal finans kuruluşları, uygulamaların yaşam döngüsü maliyetini yakalamaya daha fazla odaklanacak. Bu, şirketlere daha fazla seçenek ve esneklik sağlamak için çoklu bulut ağ oluşturma ve hibrit bulut çözümlerine yönelik daha fazla talep yaratacak” diyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir