Techinside Google News
Techinside Google News

KOBİ E-Ticaret Zirvesi KOBİ’lerle sektör liderleri buluştu

IdeaSoft ve Google ana sponsorluğunda bu sene ikincisi gerçekleşen ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için KOBİ’leri sektörün profesyonelleriyle buluşturan KOBİ E-Ticaret Zirvesi büyük ilgi gördü.

Sunuculuğunu ünlü şovmen Geveze’nin üstlendiği zirvede, KOBİ’ler için oluşturulan özel alanda katılımcılar yeni ürün ve hizmetleri de deneme fırsatı yakaladı.

- Advertisement -

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı zirveyle ilgili IdeaSoft Ceo’su Seyhun Özkara, “Türkiye’de her geçen gün büyüyen e-ticaret ekosistemine ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla KOBİ’leri böyle bir etkinlikte bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. KOBİ’ler, dijitalleşme süreçlerinde ihtiyaç duydukları A’dan Z’ye her konuyu ve konuşmacıyı bu zirvede bulma şansı yakalıyorlar.”

KOBİ E-Ticaret Zirvesi ile ülke ekonomisi büyüyor

“Önümüzdeki yıllar içerisinde de trendleri takip ederek güçlü iş ortaklarımız sayesinde bu sayıyı daha da artırmayı planlıyoruz. KOBİ’lere yönelik ilk ve ücretsiz bir zirve olmasının yanı sıra bu seneki bir diğer farklılığımızda zirvemizin canlı yayın ile izlenebilmesi. Tüm katılan KOBİ’lerin keyifli ve bir o kadar da faydalı bir gün geçirmesini diliyor ve bu vesileyle ana sponsorumuz Google’da teşekkür ediyorum.”dedi.

Google Türkiye, Ortadoğu, Afrika Kanal Satış Yöneticisi Şebnem Erzan ise yaptığı sunumunda dijitalleşen dünyada tüketiciyi yakalama konusundaki verilere yer verdi. 8 sene içerisinde internet abonesinin 9 kat artığını belirten Erzan, akıllı telefon penetrasyonun da yüzde 69 oranına ulaştığını paylaştı. Bu oranın dünyaya gore daha yüksek olduğundan bahseden Erzan herhangi bir strateji yaparken bu penetrasyon oranının da mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini paylaştı. Son olarak Erzan, interneti yoğun olarak kullanan kobilerin ciro artış oranının bu sene yüzde 17 olduğuna da değindi.

Zirvede ayrıca Serkan Yazıcıoğlu (BKM Genel Müdür Yardımcısı), Barbaros Özbuğutu (iyzico CEO’su), Emre Güzer (PayU Türkiye CEO’su), Gökhan Özalan (Turkcell Ödeme Hizmetleri Ürün yöneticisi) , Emre Ekmekçi (Hepsiburada.com Uluslararası Grup Başkanı), Örpen Koçak ( n11.com CSO’su) ve Koray Bahar (Foriba CEO’su) gibi isimler pazaryerinde satış yapmak, e-ticarette lojistiğin önemi, sosyal medyadan satış ve e-Ticarette e-Fatura kolaylıkları gibi konu başlıklarını değerlendirdi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:07:12

5G Teknoloji Kampüsü açıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir