Techinside Google News
Techinside Google News

Modagram.com Trendyol’a Taşınıyor

Trendyol, kardeş sitesi Modagram.com ürünlerini Eylül ayı itibariyle sadece kendi bünyesinde modaseverler ile buluşturacak.

Yeni sezon ürün satışları toplam satışlarının neredeyse yarısına ulaşan Trendyol, kardeş sitesi Modagram.com ürünlerini Eylül ayı itibariyle sadece kendi bünyesinde modaseverler ile buluşturacak. Dünyaca ünlü tasarımcılar ve en sevilen markaların yeni sezon koleksiyonlarına Trendyol.com web sitesi ve Trendyol mobil uygulamasından ulaşılabiliyor. Trendyol, kargoların müşterilere 48 saatte ulaşacağının da taahhüdünü sunuyor.

Trendyol kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu konuyla ilgili olarak, “Trendyol satışları bu sene 1 Milyar TL’ye ulaştı. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yeni sezon satışlarımıza başladık ve toplam satışlarımızın yüzde 45’ine ulaştık. Müşterilerimize daha fazla çeşitlilik ve kaliteli hizmet sunmak için Eylül itibariyle yeni sezon alışveriş sitemiz Modagram.com’u tamamen Trendyol’a taşıma kararı aldık. Bu sayede müşterilerimiz istedikleri markaların koleksiyonlarına rahatlıkla ulaşabilecekler” dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir