Techinside Google News
Techinside Google News

Boğaziçi’nden Vaka Analizi Yarışması

BÜYAK tarafından düzenlenen,  katılımcıların 3 farklı tarzda vaka analizi çalışması yapma fırsatı sunan AllRounder 3-5 Şubat arasında gerçekleşecek.

Boğaziçi Üniversitesi’nin kişisel gelişim ve kariyer kulüplerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK), öğrenci kulüpleri arasında bir vaka analizi yarışması düzenliyor.

Yarışmaya katılım iki kişilik takımlar şeklinde olacak. Ön eleme sonrasında 40 takım toplamda 80 kişi yarışmaya katılmaya hak kazanacak.

- Advertisement -

Marketing ve Strategy roundlarında katılımcılar rastgele oluşturulmuş dörder kişilik takımlar halinde, Negotiation roundunda ise katılımcılar yarışmaya beraber katıldıkları takım arkadaşlarıyla iki kişilik takım halinde çalışacaklar.

3 round sonunda takım arkadaşıyla beraber en çok puan toplayan takım Türkiye’nin AllRounder’ı sıfatını alacak ve büyük ödülü kazanacak.

Son başvuru 3 Ocak’ta

2017 için birinci olan takım 5000 TL, ikinci olan takım ise 2500 TL ödül alacak.

Eğitim açısından önemli bir yarışma olan Vaka Analizi yarışmasının sonunda yarışmacılar 3 farklı tarzda vaka çözme tecrübesi edinmiş ve çeşitli ödüller kazanmış olacak.

Hemen başvurmak için bu linki kullanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://all-rounder.org

 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir