Techinside Google News
Techinside Google News

Kuzey Çevre Otoyolu’na şarj istasyonları kuruldu

İstanbul'da iki kıtayı bağlayan en yeni köprümüz olan Yavuz Sultan Selim köprüsünün yolunu oluşturan Kuzey Çevre Otoyolu'na da şarj istasyonları kuruldu.

Elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sayısı da artmaya devam ediyor. İstanbul’da iki kıtayı bağlayan en yeni köprümüz olan Yavuz Sultan Selim köprüsünün yolunu oluşturan Kuzey Çevre Otoyolu’na da şarj istasyonları kuruldu.

Kuzey Çevre Otoyolu elektrikli araçlara şarj desteği sunacak!

Kuzey Çevre Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü inşa eden ve işleten ICA, elektrikli araç kullanımını desteklemek için Kuzey Çevre Otoyolu üzerinde yer alan dinlenme tesisleri Bi’ Mola’larda ücretsiz şarj hizmeti sunmaya başladı.

kuzey cevre otoyolu

Karşınızda Chengdu J-20 süper savaş uçağı!

Fenertepe ve Işıklar tesislerinde verilen ücretsiz şarj hizmetinin, önümüzdeki dönemde diğer tesislerde de kullanıma sunulması bekleniyor.

İşte Elen Musk’un CV’si!

Yolcuların seyahatleri sırasında dinlenebilecekleri tesislerde akaryakıt istasyonlarının yanı sıra elektrikli şarj istasyonlarının da olması oldukça güzel bir gelişme. Kuzey Otoyolu üzerinde kurulan ve hizmete sunulan bu istasyonlardan tüm elektrikli araç sahipleri faydalanabilecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir