Techinside Google News
Techinside Google News

Facebook, Procter&Gamble’ın BANABAK uygulamasını global başarı öyküsü ilan etti

Facebook Business, Procter&Gamble’in 2014 yılında bir gençlik hareketi olarak başlattığı ve ardından bir mobil uygulamaya dönüştürdüğü BANABAK mobil uygulamasının ulaştığı indirme sayısını global başarı öyküsü olarak ilan etti. Facebook’un duyurusunda, Procter&Gamble’ın bir yılda uygulamanın 200 bin indirme sayısına ulaşmasını hedeflediğini, ancak bu sayının da aşılarak 241 bine ulaşıldığı anlatıldı.

Başarı öyküsünde ayrıca P&G’nin gençleri iyi anlayan bir şirket olması sonucunda sosyal medyayı, Facebook ve Instagram video reklamlarını 18-24 yaş aralığını hedefleyerek doğru şekilde konumlandırdığından ve Türkiye’de üniversite kampuslarında marka elçileri belirleyerek kazanılan başarıya katkıda bulunduklarından bahsedildi.

- Advertisement -

BANABAK’ın özellikleri

 Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya, BANABAK hareketi ve uygulamasıyla gençlere göre şekillendirmiş, onlara fırsatlar sunuyor. Sahip olduğu fiş okuma teknolojisi ve oyunlaştırma modeliyle gençlere aldıkları her P&G ürününden puan kazandırıyor ve böylece indirim, farklı ödüller kazanma gibi avantajlar sunuyor. Gençlerin kazandıkları puanlarla çeşitli fırsatlar arasından en çok TEMA ile ağaç bağışlamayı tercih ettiği ve BANABAK ile 4 ayda 3 bin fidan bağışı yapıldığı, böylece bir BANABAK ormanının oluşturulduğu belirtiliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir