Techinside Google News
Techinside Google News

İzmir Hosting Festivali için hazır

Türkiye’nin ilk ve tek Hosting Festivali İzmir Workshop ile devam ediyor.

İnternet sektörünün en önemli yapı taşlarından olan hosting sektörünün önemi her geçen gün hem ülkemiz hem de dünyamız için artan bir ivme ile devam ediyor. Bu sektörde kalıcı olmak isteyen Türk hosting şirketleri müşterilerine yoğun bir rekabet ortamında kesintisiz hizmet vermenin ağırlığını ve sorumluluğunu omuzlarında taşyor.

 

- Advertisement -

Bu nedenle ülkemizin hosting sektörünün daha da geliştirilmesi için yola koyulan ve sektör temsilcilerinin değerli katkılarıyla ilki İstanbul’da 100’den fazla firma ve 400’e yakın katılımcı ile yapılan Hosting Festivali rotasını Ege’ye çeviriyor.

 

Türkiye hosting sektörünün uzman isimlerinden Selçuk Saraç’ın moderasyonunda gerçekleştirilecek etkinlik ile sektörün sorunları, çözüm ve güçlenme yolları ile birlikte, firmalar arası kurulacak yakın ilişkiler sektör standartlarının üst noktalara taşınması planlanıyor.

 

Konu hakkında açıklama yapan Selçuk Saraç, “Sektörü daha kaliteli ve dünya standartlarında bir noktaya çekmeyi kendine misyon edinmişHosting Festivali’nin ikincisinin gelecek sene yapılmasını planlıyorduk. Fakat ilk Hosting Festivalinden sonra gelen yoğun istek ve talepler bizleri Hosting Festivali’ni Workshop şeklinde şehir şehir dolaştırmaya yetecek kadar güç ve azim verdi. Bu yolculuğun ilk adımını da İzmir Workshop ile yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen günler de Ankara ve Güney bölgemize kapsayacak bir şehrimizde olacak şekilde yılda 4 kez organizasyon planlıyoruz. Hosting Festivali İzmir Workshop’da değerli katılımcılarımız ilkine göre daha fazla pratik çalışma şansı bulabilecek, teknik anlamda daha da doyurucu olacak” şeklinde konuştu.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir