Techinside Google News
Techinside Google News

Alışverişte limit yetersizliğine karşı Anında Dijital Kredi imkanı!

Paynet'in Mastercard ile yeni iş birliği sayesinde tüketicilere, anlaşmalı bankalar üzerinden anında dijital kredi imkanı sunuyor.

Paynet, kredi kartı limitinin tamamını alışverişe ayırmak istemeyen veya limit sorunu yaşayan tüketiciler için Masterpass teknik servis sağlayıcılığı ile bankalar tarafından sunulan Anında Dijital Kredi çözümünü hayata geçirdi.

Paynet, Mastercard ile yaptığı iş birliği sayesinde tüketicilere, anlaşmalı bankalar üzerinden anında dijital kredi imkanı sunuyor. Yalnızca birkaç saniye içinde ödeme imkanına kavuşan kullanıcılar, böylelikle alışverişlerini kesintisiz bir biçimde tamamlayabiliyor.

- Advertisement -

Anında Dijital Kredi seçeneği artık Türkiye’de kullanılabiliyor

Anında Dijital Kredi hizmeti, tüketicilerin kredi kartı limitini kullanmak istemediğinde ya da kart limitlerinin yetersiz kaldığı anlarda devreye giriyor. Anlaşmalı bankalarla çalışan kullanıcılar, çevrim içi şekilde kredi başvurusunda bulunup ödeme işlemini mağazada veya uzaktan anlık olarak uygulayabiliyor.

Herhangi bir şekilde tüketicilerin bankaya gitmesine gerek kalmadan veya ıslak imzalı sözleşmeye ihtiyaç duymadan, elektronik ortamda sözleşme imzalayabilmesi için Anında Dijital Kredi çözümü devreye giriyor.

İş yerleri için de önemli fırsatlar sunan Anında Dijital Kredi, Paynet üyesi işletmelere, tüketicilerin limitinin yetersiz kaldığı durumlarda satış kaybı yaşatmıyor. Ciro ve ortalama sepet tutarları arttığı gibi, ayrıca 730 TL ve 30 bin TL arası tüm işlemlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun düzenlemeleri doğrultusunda 36 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.

Anında Dijital Kredi nasıl kullanılır?

Tüketici, bir Paynet ekranı ya da Paynet’le entegre olan başka bir ekrandan talebini ileterek krediyi kullanabilecek. İster farklı bir ekranla entegrasyon ile işlemini yapsın isterse Payportal ekranlarını kullansın; her iki durumda da tüketiciye bir SMS gönderilecek. Gelen linke tıkladığında ortak ödeme ekranı açılacak. Bu ortak ödeme sayfasında işlem tutarı ve bankaların listesi görülecek.

Tüketici, bankalardan birini tercih ederek kredi alternatiflerini görüntüleyecek. Bu aşamada açılan Masterpass ekranında sözleşme onayını vererek kredisini kullanacak. Böylece Anında Dijital Kredi sayesinde saniyeler içerisinde tüketici krediyi kullanarak alışverişini kesintisiz olarak tamamlayacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir