Techinside Google News
Techinside Google News

Avrupa’da filo yönetim sistemleri 22.5 milyona ulaşacak

Berg Insight'ın araştırması, Avrupa'da kurulu filo yönetim sistemlerinin 2025 yılına kadar 22.5 milyona ulaşacağını gösteriyor.

Berg Insight’ın araştırması, Avrupa’da kurulu filo yönetim sistemlerinin 2025 yılına kadar 22.5 milyona ulaşacağını gösteriyor.

Analistler, filoları izlemeye yönelik sistemlere artan ilgiyi gösteren yüzde 14,4’lük bir bileşik yıllık büyüme oranı (CAGR) tahmin ediyor. Berg Insight, Avrupa’da ticari araç filoları için kullanılan mevcut yönetim sistemlerinin 2020’nin sonunda 11.5 milyona ulaştığını tahmin ediyor.

Webfleet Solutions, son yıllarda hem organik büyüme hem de satın almalar sayesinde Avrupa pazarında “açık pazar lideri” olarak adlandırılmaktadır. Şirketin tahmini kurulum tabanı, 2020 sonunda 726.000’di. Verizon Connect, Berg Insight tarafından yaklaşık 434.000 birim ile ikinci en büyük oyuncu olarak sıralanıyor. Targa Telematics, tahmini 415.000 kurulum tabanıyla ilk üçü tamamlıyor.

Son yıllarda bir dizi satın alma ve birleşme pazarı konsolide etti. Bu konsolidasyon yakın zamanda yavaşlayacak gibi görünmüyor. Berg Insight Baş Analisti Johan Fagerberg, “Avrupa’daki filo yönetim sistemleri satıcıları arasında bu yıl şimdiye kadar sekiz birleşme ve satın alma gerçekleşti” dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir