Site icon TechInside

Google Cloud startup zirvesi 25 Nisan’da

google cloud startup summit

A serisi startup’ların başvurabileceği Google Cloud Startup Zirvesi 25 Nisan 2023’te gerçekleşecek. Bu seneki zirvede Cloud üzerinden yapay zeka uygulamalarını kullanmak hakkında bilgi verilecek. Yapay zeka Startup Programına kabul edilen girişimlere ilk yıl için 250.000 dolar kredi gibi avantajlar sunuluyor. Etkinlik, girişim sermayedarları ile Google AI uzmanları ve erken aşamadaki kurucuları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Zirvenin konusu yapay zeka

Londra’daki Google ofisinden canlı olarak yayınlanacak iki saatlik özel etkinlik, teknoloji şirketlerini daha hızlı büyüme ve verimlilik arayışlarında etkileyen kritik konuları kapsayacak. Özellikle uygulama ve veri modernizasyonu, maliyet optimizasyonu ve yapay zeka konuları işlenecek. 25 Nisan’daki zirve, saat 19.00 ile 20.30 arasında gerçekleşecek.

Google Cloud kullanan startup’lar arasında Shopify ve Discord bulunuyor.

Son 5 yılda kurulmuş girişimlere başlangıç seviyesi fırsatları

Google for Startups Cloud programı, henüz sermaye fonu almamış tohum öncesi girişimler için “başlangıç seviyesi”, sermaye fonlaması olan A serisi için “ölçek seviyesi” başlıklarında iki farklı üyelik türü sunuyor. Başlangıç seviyesine kaydolmak için son 5 yıl içinde kurulmuş olma şartı aranıyor. Başlangıç seviyesinde Google hizmetlerinde kullanmak üzere 2 bin dolara kadar kredi veriliyor. Google’ın startup’lara sunduğu indirimler ve krediler hakkında bu sayfayı inceleyebilirsiniz.

Zirveye ön başvuru yapmak için bu adresten kaydolabilirsiniz.

Google for Startups Cloud programı girişimcilere şunları sağlıyor:

Exit mobile version