Site icon TechInside

Norveç’in ‘kuzey ışıkları’ en net haliyle Canon’la filme çekildi

1444985108_canonDünyanın en büyüleyici manzaralarından ‘Kuzey Işıkları’ gece fotoğrafçılığında devrim yaratan Canon ME20F-SH ile filme alındı. Norveçli film şirketi AURORA Skycam, Canon ME20F-SH ile kuzey ışıklarını daha önce görülmeyen bir netlikte yakaladı; renkleri ve yüksek çözünürlüklü detayları “yeni yaratıcı imkanlara yol açacak” şekilde kayda aldı.

Canon’un yeni nesil video kamerası, ME20F-SH, son derece düşük ışıklı ortamlarda tam renkli HD çekim yapma özelliğine sahip profesyonel çok amaçlı bir kamera olarak kullanıma sunuldu. Sektörünün rakipsiz bir şekilde en yükseği olarak 4 milyonun (+75dB) üzerinde maksimum ISO hassasiyeti değeri ile ME20F-SH, daha önce çekim yapmanın imkansız olacağı durumlarda dahi çekim yapabilecek üstün özellikleri ile dikkat çekiyor.

Profesyonel Görüntüleme Pazarlama Müdürü Kieran Magee konuyla ilgili olarak: “Norveçli film şirketi AURORA’nın çarpıcı çekimlerini görmek bizi çok sevindirdi. Bu harika çekimler, bize ME20F-SH ile nelerin mümkün olduğunu gösteriyor” dedi. Kieran Magee bu kamerayla yapılacak yeni ve heyecan verici çekimleri sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.
Norveçli film şirketi AURORA ise Canon E20F-SH için şunları söyledi: “Şu an bulabileceğiniz en olağanüstü kamera. Gece fotoğrafçılığı için tam bir devrim. Daha kullandığımız ilk anda hayran olduk ve bundan sonra tüm çekimlerimizde kullanacağız”.

Exit mobile version