Techinside Google News
Techinside Google News

Subscreasy 20 bin dolar destek aldı!

Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliklerinden biri olan İTÜ Big Bang’in teknoloji paydaşları arasında yer alan NGN’den  bulut tabanlı abonelik ücretlendirme platformu olan Subscreasy’e 20.000 dolar değerinde bir destek geldi.

Türkiye ve Orta Doğu’nun önde gelen teknoloji gruplarından NGN, verilerini Türkiye’de tutması koşulu olan startupları desteklemek amacıyla NGN Cloud üzerinde tasarladığı bulut, danışmanlık ve eğitim paketini Subscreasy’e özel olarak sunmaya karar verdi.

- Advertisement -

Subscreasy aldığı desteği hizmetlerini daha kaliteli hale getirmek için kullanacak

Destek paketi İTÜ Big Bang etkinliğinde Subscreasy kurucu ortaklarından Halil Karaköse ve Abdullah Dağlı’ya NGN Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Seçil Koçoğlu tarafından sunuldu.

NGN Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Seçil Koçoğlu, törende yaptığı konuşmada, “İTÜ ARI Teknokent ile yaptığımız işbirliği kapsamında girişimleri desteklemeyi ve girişim ekosistemine katkı sağlayarak birlikte büyümeyi görev edindik. Sektörün gelişimi için yeni iş fikirlerinin başarılı bir şekilde hayata geçmesi çok kıymetli. SubscrEasy ile yolumuzun bu önemli ve güzel etkinlikte, İTÜ Big Bang’de kesişmesinden ötürü mutluyuz. Kendilerini başlangıç olarak Star of Bosphorus Veri Merkezimizde, NGN Cloud altyapımız üzerinde tasarladığımız bir bulut ve eğitim paketiyle desteklediğimizi bildirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Bulut tabanlı abonelik ücretlendirme ve faturalama altyapısı sistemi kuran Subscreasy, hizmet olarak yazılım satışı yapan firmalar için geliştirildi. Abonelik ücretlendirme altyapısı geliştirmek yerine kullanılabilecek bir girişim olan Subscreasy, kullanıcılarına zaman ve para tasarrufu sağlıyor.

Bilgisayar Mühendisleri Halil Karaköse ve Abdullah Dağlı tarafından kurulan Subscreasy, şu an için 3 kişilik bir ekipten oluşuyor. Subscreasy ile hizmetinizi veya ürününüzü abonelik modeli ile satıp, tekrarlı tahsilat gerçekleştirebiliyorsunuz. MGI Research’e göre 14 milyar dolarlık bir hacime sahip olan Subscreasy’nin 2017’de firmalar tarafından kullanılma oranı yüzde 45 iken 2022’de bu oranın yüzde 80’e ulaşması hedefleniyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir