Site icon TechInside

VMware’dan vRealize Suite 7

vrealize

VMware, VMware vRealize Operations ve  VMware vRealize Log Insight ile birlikte VMware vRealize Automation 7 ve Bulut için VMware vRealize Business 7 ve VMware vRealize Suite 7 ile bulut yönetim platformuna yönelik gelişmeleri duyuruyor. Suit, yeni ürün güncellemeleriyle birlikte, paket içeriği ve fiyatlandırmasıyla, VMware’in belirlediği, müşterilerinin buluta olan yolculukları çerçevesinde en yaygın kullanım gerekliliklerini adresleyecek.

Dijitalleşme, her endüstriyi geleneksel iş ve operasyon modellerinde büyük değişiklikler yaparak kesintiye uğratıyor. Organizasyonlar, bu duruma inovasyonlar yaparak ve yeni online ve bağlı müşterilerinin büyük veriyle güçlendirilmiş deneyimleriyle, bulut bilişim ve mobiliteyle karşılık veriyor. Bu şirketler, yeni fırsatlar ile gelir akışlarının teknolojinin etkin kullanımı ve işe modern bir yaklaşımla gerçekleştirilebileceğinin farkına vardılar.

Management Suites Business Unit (Yönetim Suit İş Birimi), VMware Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ajay Singh, “VMware, kurumsal kullanıma hazır hibrit bulut yönetim platformu, müşterilerimize dijital iş bağlamında önemli bir rekabet avantajı kazandırmaya odaklanıyor.” “VMware vRealize Suite 7, birinci gün hizmet sağlanması ve ikinci gün uygulama ve altyapı operasyonlarının  sağlanması gibi sıkı gerekliliklerini özel ve genel bulut ortamlarında karşılayacak bir şekilde tasarlandı.”

 

Altyapı Modernizasyonu ve Geliştirme Operasyon Girişimleri ile Akıllı Operasyonları Adreslemek

VMware vRealize Suiti, müşterilere ölçek mimarisinde-bilgi işlem, depolama, ağ ve uygulama hizmetleri genelinde, hibrit bulut ortamlarına hazırlık yapma ve yönetme yetkinliklerini sağlar. Platformun, yazılım tanımlı veri merkezi için geliştirilen kapsamlı yönetim yetkinlikleri, binlerce müşteri etkileşimleri sonucunda müşterilerin ortak kullanım senaryolarının adreslemesini amaçlar:

 

VMware vRealize Suiti: Hibrit Bulut Amacıyla İnşa Edildi

Suit, VMware’in bulut otomasyonu, operasyonları ve iş yönetim çözümlerini entegre bir platform halinde bir araya getirerek IT’nin tümleşik hizmetlerini iş hızıyla orantılı dağıtır ve fakat IT’nin kontrol gereklilikleri ile maliyet etkinliğini korur.

VMware vRealize Suite 7, halen mevcut ve yeni ürün açıklamaları:

Exit mobile version