Techinside Google News
Techinside Google News

2022 ve sonrasında dijital dönüşüm

İşletmeler, gelecekte karşılaşabilecekleri sosyal ve ekonomik rüzgarlar ne olursa olsun, hayatta kalmalarına ve gelişmelerine yardımcı olacak yeni teknolojilerin konuşlandırılması için net bir yol haritasına ihtiyaç duyuyor.

İşletmeler, gelecekte karşılaşabilecekleri sosyal ve ekonomik rüzgarlar ne olursa olsun, hayatta kalmalarına ve gelişmelerine yardımcı olacak yeni teknolojilerin konuşlandırılması için net bir yol haritasına ihtiyaç duyuyor. IDC’nin 2022 ve sonrası için dijital dönüşüm tahminleri, işletmelerin ayakta kalabilmesi için kritik öneme sahip. Bu tahminlere göre;

2023 yılına kadar, dünya çapındaki kuruluşların yüzde 90’ı, fiziksel alanları ve varlıkları dijital deneyimlerle artırmak için dijital araçlara yapılan yatırımlara öncelik verecek.

2026’ya kadar CIO’ların yüzde 54’ü, stratejik teknoloji yol haritaları aracılığıyla dijital olarak dirençli kuruluşları güçlendirerek ve çevik, veriye dayalı, işbirlikçi bir iş gücü sağlamak için yeniden platform oluşturarak iş dönüşümünü yönlendiriyor.

Düşük kodlu/kodsuz araç ve veri kullanım yeteneğinden yararlanan kuruluşların yüzde 60’ındaki çalışanların çoğu, dönüşüme öncülük edecek ve 2024 yılına kadar rollerinde dijital esnekliği somutlaştıracak.

Doğrudan dijital dönüşüm yatırımları, 2024 yılı sonuna kadar tüm BİT yatırımlarının yüzde 55’ini oluşturacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir