Techinside Google News
Techinside Google News

Fujitsu SELECT Partner Programı’nı yeniledi

Fujitsu’nun dünya çapında uygulamakta olduğu kanal iş ortağı programı olan SELECT Partner Programı, beş başarılı yılı geride bıraktı.

10-is ortaklikProgram dünya çapındaki kanal iş ortaklarının değişen ihtiyaçları ve şirketin kârlı büyüme hedefleri göz önüne alınarak yeniden tasarlandı. Fujitsu, SELECT Partner programının yapısını, eğitim imkânlarını ve avantajlarını, değişen pazar dinamiklerini ve kanal iş ortakları ile yakın işbirliğini dikkate alarak güncelledi.

Şu ana dek EMEIA, Asya, Okyanusya ve Kuzey Amerika’da uygulanan SELECT Partner Programı yakın zamanda Güney Amerika’da da uygulanmaya başlanacak. EMEIA’da elde edilen başarının ışığında Fujitsu, küresel bazda cironun yüzde 80’ini kanal iş ortakları aracılığıyla yapmayı hedefliyor.

- Advertisement -

Fujitsu Küresel Kanal Partner Yönetimi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veerle Limbos, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Fujitsu SELECT Partner Programı, sektörün en gelişmiş kanal iş ortaklığı programlarından biridir ve üç önemli kavrama dayalı olarak değer yaratmayı hedeflemektedir: güvenilir inovasyon, bireysel destek ve büyümeye odaklılık. Yeni ve geliştirilmiş SELECT Partner Programımız; Fujitsu stratejisinin tam merkezinde yer alıyor ve kanal iş ortaklarımıza şirketle daha yakın işbirliği içinde; tamamen kişiye özel bir şekilde, kaynaklara ve eğitimlere erişme olanağı sağlayarak işlerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Kanal iş ortakları ile birlikte büyümek Fujitsu’nun stratejik önceliklerinden biri”

 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir