Techinside Google News
Techinside Google News

Microsoft Redmond Kampüsü yıkılıyor

Microsoft Redmond Kampüsü ile “ferah çalışma” konseptine ayak uydurmak istiyor. Microsoft Redmond Kampsü yıkılarak, yepyeni bir çalışma ortamı sağlanacak.

Microsoft Redmond Kampüsü ile “ferah çalışma” konseptine ayak uydurmak istiyor. Oldukça eski bir yapısı bulunan Microsoft Redmond Kampsü yıkılarak, yepyeni bir çalışma ortamı sağlanacak.

Microsoft Redmond spor aktiviteleriyle dolu olacak

Microsoft, Redmond Kampüsü yeniden düzenlenecek. Yapılan açıklamada çalışma alanının “daha açık ve daha az resmi” bir çalışma ortamına dönüştürüleceği duyuruldu. Yıkımın ve yen inşaatın tamamlanmasının ise yedi yıl süreceği belirtiliyor.

- Advertisement -

Dönüşüme uğrayacak olan alan, ziyarete açık şekilde 12.000 kişi ev sahipliği yapabilecek. Kampüste yeni koşu ve yürüyüş parkurları, iki futbol sahası, bir kriket alanı ve kendi raylı sistem istasyonu bulunacak. Yeni kampüs bir nevi iki dönümlü açık şehir halini alacak.

Tamamlandığında ise kampüs bugünkü 125 bina ile karşılaştırıldığında 131 binaya sahip olacak. Daha önce 45.000 çalışanı bulunan yerde ek olarak 8.000 kişi daha çalışabilecek. Microsoft başkanı Brad Smith, şirketin ulaşım altyapısına, kamusal alanlara, spor alanlarına, yeşil alana 150 milyon dolar harcayacağını söyledi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir