Site icon TechInside

Arena, e-ticaret sitesi yukko.com’u açıyor!

Bilgi teknolojileri konusunda Türkiye’nin en büyük distribütörlerinden biri olan Arena Bilgisayar, e-ticaret sitesi yukko.com’u açmaya hazırlanıyor.

Arena, e-ticaret sitesini açıyor

Teknoloji ürünleri pazarında ülkemizin en yaygın dağıtım şirketi olan firma, sektördeki büyük tecrübesini e-ticaret platformuna taşımaya hazırlanıyor.

400’den fazla markanın dağıtımcılığı yapan Arena’nın 7500’ün üzerinde aktif satış noktası bulunuyor.

Sektördeki lojistik ve dağıtımcılık tecrübesini e-ticaret ortamına www.yukko.com adı altında taşımayı planlayan Arena, bu iki konudaki bilgi birikiminden faydalanacak.

Günümüzde e-ticaret sitelerinin en önemli sorunlarından biri olan lojistik ve dağıtım ağı konularında, kendi çözümlerini kullanarak avantajlı konuma geçebilecek olan şirketin yeni sitesinin önümüzdeki hafta içinde hayata geçirilmesi bekleniyor. 

Ad-blocker yazılımları neden kullanılıyor?

E-ticaret alanındaki deneyim ve işleyiş ise fiziksel mağaza ve dağıtım ağı deneyiminden daha farklı. Arena’nın bu noktadaki çözümü ise e-ticaret alanında deneyimli yöneticileri bünyesine katmak olacak.

Aldığımız duyumlara göre, önümüzdeki hafta aktif hale gelecek olan Yukko için, e-ticaret sektörünün tecrübeli isimlerini bu yapı altında göreceğiz. 

E-ticaret ekosisteminin en kritik detaylarından biri ise yukarıda da bahsettiğimiz gibi lojistik becerisi.

Hepsiburada gibi önemli bir markanın da kendi lojistik ağını oluşturduğunu düşünecek olursak, şirketin bu alandaki geçmişi, e-ticaret atılımındaki en önemli kozlarından biri olacak.

Ülkemizde dağıtıcılığını yaptığı çok sayıda marka ve ürün ile birlikte ürün satış zenginliğine sahip olması da Yukko adıyla açılacak olan e-ticaret sitesinin en önemli avantajlarından biri olacak. 

TechInside.com olarak Yukko’ya ve ekibine başarılar diliyoruz. Gelişmeleri okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. 

Exit mobile version