Techinside Google News
Techinside Google News

Red Hat 2017’de neler yaptı?

Red Hat aynı açık ve işbirliğinden oluşan iş modeliyle ulaşılması kolay, öngörülebilir abonelik yöntemiyle son derece kapsamlı bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmayı amaçlıyor.  Bu yelpaze Bulut bilişim, ara katman, işletim sistemi, depolama, sanallaştırma, yönetim ve mobil gibi alanların tümünü kapsıyor.

Red Hat aynı açık ve işbirliğinden oluşan iş modeliyle ulaşılması kolay, öngörülebilir abonelik yöntemiyle son derece kapsamlı bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor.  Bu yelpaze Bulut bilişim, ara katman, işletim sistemi, depolama, sanallaştırma, yönetim ve mobil gibi alanların tümünü kapsıyor.

- Advertisement -

Bulut bilişime yatırım artıyor

Şirketin dünya genelinde 35 ülkede, 90’ı aşkın ofisi bulunuyor. Yıllık gelir 2 milyar doların üzerinde. Fortune 500 şirketlerinin yüzde 90’ından fazlası Red Hat ile çalışıyor. Dünya genelinde 35 ülkede, 90’ı aşkın ofisimiz var. Yıllık gelir 2 milyar doların üzerinde. Fortune 500 şirketlerinin yüzde 90’ından fazlası Red Hat ile çalışıyor.

Red Hat 4 sektöre yoğunlaştı: Telco, Finans, Kamu ve Perakende. Red Hat Forum 2017 Türkiye ayağında sunum yapan Turkcell, Garanti Bankası, TEB, N11 gibi ülkenin önde gelen firmaları iş birliğinine gidildi.

Amazon, Google, Alibaba, Microsoft Azure, bulut alanında Red Hat desteği alan en büyük yapılar olarak göze çarpıyor. Red Hat, Türkiye’de telekom ve finans sektörleri ağırlıklı olmak üzere, bulut projelerinde kendi teknolojilerini sunuyor.

Türkiye’de Red Hat tarafında bulut bilişim ile ilgili çalışmalar ve projeler hızlı bir şekilde ilerliyor. Bulut teknolojileri, şirketlerin BT kaynaklarını istenen çeviklikte ihtiyaç alanlarına yönlendirilebilmelerini sağlar.Bulutun her ne olursa olsun yüksek esneklik ve ölçeklenebilirlik gibi önemli avantajları bulunuyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir