Techinside Google News
Techinside Google News

QNBEYOND’un ikinci dönem girişimleri belli oldu

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemine kabul edilen 11 girişim belli oldu

QNB Finansbank bünyesinde yer alan QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemine kabul edilen 11 girişim belli oldu. Dört ay süreyle güçlü bir mentor ağı, onlarca iş ortağı, QNB Finansbank’ın üst düzey bir yöneticisiyle beraber çalışma, ofis alanı ve hibe desteği gibi çok sayıda faydadan yararlanacak girişimler, Haziran ayındaki Demo Day ile programdan mezun olacaklar.

- Advertisement -

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci dönem girişimleri arasında hem fintech hem de perakende ve lojistik gibi pazarlara odaklanan girişimler yer alıyor. QNBEYOND ikinci dönem girişimlerinin, global odaklı SaaS platformları, varlık yönetimi, global bankacılık çözümleri ve hisse senedi alım-satımına odaklanan fintechler, pazar yerleri ve büyük veriye dayalı yazılım ürünlerine yönelik olması göze çarpıyor.

2019’da QNBEYOND’un birinci dönem mezunu, sekiz girişimden biri olan Kassa QNB Finansbank’tan yatırım aldı. Ayrıca üç farklı girişimle de geniş çaplı iş birliğine gitti.

Güçlü mentor ağı, iş ortakları ve üst düzey yönetici desteği sunuyor

Sektör profesyonelleri ve QNB Finansbank çalışanlarından oluşan 100 kişiyi aşkın ve oldukça güçlü bir mentor ağına sahip olan QNBEYOND, girişimcilerin ihtiyaç duyabileceği neredeyse tüm konular için alanında uzman bir mentora sahip.

Amazon Web Services, Google Cloud ve Microsoft Azure gibi servis sağlayıcılar, Hubspot, Notion, Zendesk ve Segment gibi yabancı servisler ve Pisano, Kolay İK gibi yerli girişimlerle iş ortaklığı yapan programa katılanlara tüm bu şirketlere on binlerce dolar değerinde indirim sunuluyor. Diğer yandan QNB Finansbank üst düzey yöneticilerinden biriyle eşleşen QNBEYOND girişimleri, düzenli olarak görüşme ve beraber iş geliştirme şansına erişiyor.

QNBEYOND Hızlandırma Programı ikinci dönem girişimleri;

  • Akıllı Param: Yapay zekaya sahip robo danışman Akıllı Param, daha fazla birikim yapmanıza ve daha iyi getiriler elde etmenize yardımcı oluyor.
  • ikas: ikas, perakendecilerin fiziksel mağazalarını ve online satışlarını tek bir uygulamadan yönetmelerini sağlıyor.
  • Kamion: Şirketlerin kara taşımacılığı süreçlerini hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde yönetmesini sağlayan lojistik platformu.
  • Lagom: Dağıtık veri kaynaklarında farklı yapılarda yer alan veri üzerinde siber güvenlik ve bilgi yönetimi sağlayan yapay zekâ platformu.
  • Midas: Komisyonsuz hisse senedi alım-satım uygulaması.
  • MindBehind: Farklı platformlar ve yapay zekâ altyapıları ile entegre şekilde çalışan chatbot oluşturma yazılımı.
  • Navlungo: İhracat ve ithalat firmaları için lojistik tekliflerini toplama ve yönetme platformu.
  • Piple: Perakende saha personellerinin yapay zekâ desteği ile vardiya, işe giriş-çıkış ve izin gibi alanlarda yönetilmesini sağlayan iş gücü yönetim aracı.
  • Varco: Çoklu para birimi tutabilen mobil cüzdan Varco, kullanıcılarına döviz değişimi, masrafsız yurt içi ve yurtdışı para transferi ve hiçbir gizli ücret olmadan harcama yapmalarına imkân sağlıyor.
  • Workiom: KOBİ’ler için bulut tabanlı, kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilir bir veri yönetimi platformu sunan Workiom, SaaS iş modeline sahip.
  • YapıRadar: İnşaat projeleri ve bu projelere ait satın alma taleplerinin bulunduğu bir dijital platform.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:07:03

Masterpass 2023’te rekor kırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir