Techinside Google News
Techinside Google News

Elektrikli motosiklet The Emula

2Electron tarafından geliştirilen elektrikli motosiklet The Emula eski ve yeniyi bir araya getiriyor. The Emula, içten yanmalı motosiklet hissiyatı veriyor.

2Electron isimli bir şirket tarafından geliştirilen elektrikli motosiklet The Emula eski ile yeniyi bir araya getiriyor. The Emula, içten yanmalı motosikletlerle benzer hissiyatı veriyor.

Elektrikli motosiklet The Emula özellikleri

Elektrikli motosikletlerde, içten yanmalı motorlardaki gibi hız ve titremelerin olmaması, motosiklet tutkunlarının bu alanda pek de ilgisini çekmiyor. Ancak şirketler, elektrikli motosikletleri çeşitli yeniliklerle bu seviyeye ulaştırmaya çalışıyor.

- Advertisement -

2Electron şirketi, motosiklet tutkunları için eski ile yeniyi bir araya getiriyor. The Emula isimli yeni model elektrikli motosikletin, tıpkı standart motosikletlerdeki sürüş hissiyatını verdiği belirtiliyor. Çok güçlü bir ses sistemi bulunan motosiklet, sürücülere gerçek sürüş hissiyatını yaşatıyor. Hatta sahte vites geçişleri ile motosiklet sürücünün vites geçişlerini de hissetmesi sağlanıyor.

Halen 2Electron şirketi bu motosikletin prototip modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte motosikletin ticari olarak satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak bu motosiklet satışa çıkarsa, büyük bir ilgi göreceğini söyleyebiliriz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir